Wassen

Het wassen van paardendekensU kunt uw dekens altijd bij ons komen brengen en halen, ook 's avonds (behalve op zondag). Het is wel verstandig om van te voren even contact met ons op te nemen zodat er in ieder geval iemand aanwezig is. Ook is er de mogelijkheid om bij grotere aantallen de dekens op te laten halen en weer terug te brengen. Het hangt af van de afstand en de hoeveelheid dekens of hier kosten aan zijn verbonden, dit alles doen wij uiteraard in overleg met u. Uw paardendekens worden gewassen in onze computergestuurde wasmachines. Wastemperaturen kunnen hiermee nauwkeurig ingesteld worden.


Onze machines worden niet volgepropt. Het betreft hier een grote machine van 50 kg., zodat uw dekens de mogelijkheid krijgen om goed schoon te worden. Na het drogen worden van alle paardendekens de haren zoveel mogelijk verwijderd (dit zonder een meerprijs). De dekens worden daarna in een doorzichtige plastic zak verpakt en voorzien van een sticker met de dekennummers en gegevens  van de eigenaar, stal of manege.


Reparatie van uw paardendekens

De dekens worden na het wassen en drogen gecontroleerd op beschadigingen. Deze kunnen door ons gerepareerd worden. Indien de reparatiekosten hoger zijn dan € 10,00 per deken nemen wij van tevoren contact met u op.


Paardendekenwasserij De Washoek staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer:  52787249


© Paardendekenwasserij de Washoek.nl 2010-2016 - Alle rechten voorbehouden.